Actualitate

Ce geacă bărbătească se potriveşte practicării snowboard-ului şi a sporturilor de iarnă? Iată câteva secrete! (P)

Iarna este sezonul care ne întâmpină cu frig şi multă umezeală, însă ne oferă şi bucuria zăpezii de care pot beneficia atât cei mici, cât şi cei mari.

Indiferent dacă practici snowboard, patinaj, schi sau doar vrei să te distrezi la săniuş, este esenţial să fii bine echipat Indiferent dacă practici snowboard, patinaj, schi sau doar vrei să te distrezi la săniuş, este esenţial să fii bine echipat

 

Fie că merg cu copiii la săniuş, fie că aleg să practice sporturile de iarnă, bărbaţii au nevoie să îşi pregătească ţinute adecvate mediilor umede şi reci, tocmai pentru a se menţine în confort termic şi în siguranţă.


Cum se creează un outfit pentru sporturile de iarnă

Specificul climei noastre ne expune pe durata iernilor în faţa vântului puternic, a umezelei excesive, dar şi a troienelor de zăpadă, astfel că o ţinută adecvată acestor condiţii presupune luarea câtorva măsuri esenţiale. Astfel, indiferent dacă practici snowboard, patinaj, schi sau doar vrei să te distrezi la săniuş, este esenţial să fii bine echipat. Toate piesele vestimentare, încălţămintea şi accesoriile ar trebui să se încadreze câtorva norme şi siguranţă şi confort. Nu vei merge pe pârtie purtând o geacă groasă şi grea, aşa cum nu vei încălţa o pereche de ghete elegante din piele atunci când doreşti să manevrezi un snowboard, ci îţi vei alege doar componente strict destinate şi potrivite sporturilor de iarnă. Acestea ar trebui să îţi ofere libertate de mişcare, confort termic, fiind necesar să te protejeze în faţa umidităţii şi să permită pielii să respire.


Geaca sport bărbătească 

Atunci când vrei să îţi concepi un echipament pentru sporturile de iarnă, geaca va reprezenta o piesă esenţială. Pe lângă aspectul estetic deloc de neglijat, o geacă sport bărbătească trebuie să îndeplinească anumite condiţii pentru a te menţine în siguranţă şi pentru a te ajuta să ai o experienţă plăcută în timpul practicării sporturilor de iarnă. Bolf.ro te aşteaptă în aceast sezon cu o gamă foarte amplă de modele de geci bărbăteşti sport, ajutându-te să descoperi variata potrivită nevoilor şi preferinţelor tale. Simple sau fofisticate, din texturi sigure, confortabile şi călduroase, gecile de iarnă vor completa look-ul tău sportiv, oferindu-ţi originalitate şi un aspect modern.


De ce să ţii cont când îţi alegi geaca sport

Geaca bărbătească destinată practicării sporturilor de iarnă trebuie să fie realizată din texturi foarte uşoare, evitând astfel îngreunarea corpului şi susţinând mobilitatea şi echilibrul. Texturile special concepute pentru astfel de piese vestimentare au rolul de a permite transferul aerului din interior către exterior la o anumită intensitate, astfel încât să se menţină un echilibru termic şi să se asigure o foarte bună ventilaţie. Doar astfel corpul se menţine într-o stare de confort, fără a transpira şi fără a se supraîncălzi sau a se răci excesiv. De asemenea, o geacă sport de iarnă trebuie să fie impermeabilă, din exterior către interior, aceasta fiind o condiţie esenţială în menţinerea confortului. Un alt aspect care trebuie luat în seamă, este cel al design-ului şi accesorizării. O geacă pentru sport trebuie să se poată închide şi deschide cu uşurinţă, fără a fi aglomerată de catarame şi fermoare inutile. De asemenea, este indicat să fie prevăzută cu buzunare mici destinate păstrării în siguranţă a lucrurilor personale. O geacă pentru sport nu va fi accesorizată cu glugi generoase şi blăniţe, ci va fi prevăzută cu o glugă care se pliază discret în partea din spate a gulerului. Alături de pantalonii sport potriviţi şi de încălţămintea adecvată, de mănuşi, căciulă şi ochelarii de protecţie, geaca sport va crea un look sportiv foarte modern, sigur, călduros şi  practic.

CITEȘTE ȘI:

IMAGINI DE POVESTE din zonele montane ale Clujului. Unde putem practica sporturi de iarnă în județul Cluj

abonare newsletter