Actualitate

Accident „cu repetiție” pe Calea Turzii. Două tamponări în 30 de minute: „Se alunecă aproape ca pe polei”

Două accidente au avut loc pe Calea Turzii, în interval de 30 de minute. Șoferii spun că de vină e umezeala.

Două tamponări în 30 de minute, pe Calea Turzii. FOTO: Facebook/Info Trafic Cluj-Napoca Două tamponări în 30 de minute, pe Calea Turzii. FOTO: Facebook/Info Trafic Cluj-Napoca

 

 


Două accidente au avut loc vineri, pe Calea Turzii din Cluj-Napoca, într-un interval de mai puțin de 30 de minute.

 


 Persoanele implicate în cel de-al doilea accident s-au aflat la un pas de o tragedie, dar se pare că au scăpat cu afecțiuni minore. Doi copii erau la bordul uneia dintre mașinile implicate. 

Șoferii de pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca spun că, în condițiile în care nivelul de umiditate a fost foarte crescut, pe carosabil s-a format un strat alunecos, asemănător poleiului.


„Accidente pe Calea Turzii la interval de 30 minute. Mașina roșie a derapat, ca și în primul accident, numai că mașina roșie nu să lovit cu altă mașină, a lovit stâlpișori de pe drum și a lovit un stâlp de electricitate și iluminat public, avea în mașina roșie erau doi copii mici, de 4-5 ani, și doi adulți”, a scris pe grupul de Facebook un martor.

Carosabilul umed sau viteza e de vină?

Șoferii de pe grup s-au împărțit în două tabere. Unii au luat apărarea șoferilor implicați în accident, arătând că drumul este umed și alunecos.


„Sunt foarte murdare toate străzile, și din cauza ploii și umezeală se formeaza un strat de praf combinat cu umezeală și se alunecă. la fel ca pe polei”, a scris un șofer în comentarii.

„Chestia e că după fiecare ploaie, indiferent de anotimp, se cam alunecă prin Cluj”, a arătat alt șofer.


„Cu siguranță viteza… acum e cel mai periculos carosabilul, se dă cu clorură de calciu pt prevenirea înghețului si formarea poleiului, dar la temperatura cu + grade clorura aia face o mâzgă pe care aluneci foarte ușor, dacă și plouă e mai nasol!”, a spus un alt șofer.

CITEȘTE ȘI:

Femeie, lovită MORTAL de un utilaj de deszăpezire

Ultimele Stiri
abonare newsletter