Actualitate

Bărbat beat, lovit de mașină în timp ce traversa pe roșu, pe strada Regele Ferdinand din Cluj-Napoca

Un bărbat a fost lovit de mașină în timp ce traversa pe culoarea roșie a semaforului, la intrarea pe strada Regele Ferdinand din Cluj-Napoca. Pietonul era beat.

Bărbat beat, lovit de mașină în timp ce traversa pe roșu, pe strada Ferdinand din Cluj-Napoca. FOTO:IPJ Cluj Bărbat beat, lovit de mașină în timp ce traversa pe roșu, pe strada Ferdinand din Cluj-Napoca. FOTO:IPJ Cluj

 

 


Un bărbat de 35 de ani a fost accidentat pe trecerea de pietoni, pe strada Regele Ferdinand din Cluj-Napoca, în timp ce traversa pe culoarea roșie a semaforului. La volanul mașinii implicate se afla o femeie de 38 de ani din comuna Florești. 

 


Incidentul s-a petrecut vineri după-amiază.

„La data de 23 decembrie a.c., în jurul orei 17.45, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe strada Regele Ferdinand, din Cluj-Napoca.


Conform primelor date, o femeie în vârstă de 38 de ani, din comuna Florești, în timp ce conducea un autoturism din direcția Piața Unirii  ar fi surprins și accident un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Cluj-Napoca, aflat în traversarea neregulamentară pe trecerea pentru pietoni, pe culoarea roșie a semaforului electric”, a transmis IPJ Cluj.

Brbatul a fost transportat la spital. În urma testării cu aparatul etilotest a reieșit o concentrație de 0,87 mg./l. alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului.


„În urma evenimentului, bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru mai multe investigații de specialitate.

Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, iar la testarea bărbatului a fost înregistrată o concentrație de 0,87 mg./l. alcool pur în aerul expirat”, a mai arăta IPJ.

CITEȘTE ȘI:

Un șofer BEAT CRIȚĂ a lovit o mașină parcată pe strada Giordano Bruno, la primele ore ale dimineții

Ultimele Stiri
abonare newsletter