Actualitate

ALERTĂ la Spitalul de Psihiatrie din Cluj. Pompierii au intervenit după ce un pacient a pornit un foc

Pompierii au intervenit noaptea trecută la Clinica de Psihiatrie a Spitalului Clinici Județean de Urgență Cluj, unde un pacient a pornit un incendiu de mici proporții. Din fericire, niciun pacient nu a fost rănit.

ALERTĂ la Spitalul de Psihiatrie din Cluj. Pompierii au intervenit după ce un pacient a pornit un foc. FOTO: Arhivă ISU Cluj ALERTĂ la Spitalul de Psihiatrie din Cluj. Pompierii au intervenit după ce un pacient a pornit un foc. FOTO: Arhivă ISU Cluj

 

 


Pompierii au fost alertați noaptea trecută, după ce pe holul Clinicii de Psihiatrie a Spitalului Clinici Județean de Urgență Cluj a început să se simtă miros de fum. În fapt, unul dintre pacienți ar fi dat foc unor hârtii în noptiera din salonul în care se afla, focul fiind stins de personalul spitalului până la sosirea pompierilor.

 


„În cursul nopții trecute, am fost anunțați prin 112 că se simte miros de fum pe hol la Clinica de Psihiatrie, a Spitalului Clinic Județean de Urgență, de pe strada Victor Babeș din municipiul Cluj-Napoca.
Au fost dislocate la fața locului două autospeciale de stins incendii și un echipaj SMURD, unde au constatat că a fost vorba despre câteva hârti aprinse într-o noptieră de unul dintre pacienți și care au fost stinse de către personalul medical până la sosirea pompierilor. 

De asemenea, trei pacienti din salonul respectiv au fost mutați într-un alt salon. Nu s-a impus evacuarea/relocarea altor pacienti. A fost deteriorată noptiera de unde s-a dat foc.


Un membru al personalului medical, care acuza dureri la un picior, după ce a alunecat, a primit asistență de la echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Echipajele s-au retras la subunitate fără a fi necesară intervenția acestora”, a trransmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la o casă din Fizeșu Gherlii. Focul a pornit de la un coș de fum. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter