Actualitate

Unul dintre șoferii din accidentul de pe strada Câmpina era băut! S-a ales cu amendă și permisul suspendat. FOTO

Joi a avut loc un accident pe strada Câmpina din Cluj-Napoca. Unul dintre șoferi a fost prins băut la volan.

Joi a avut loc un accident pe strada Câmpina din Cluj-Napoca. Unul dintre șoferi a fost prins băut la volan./ Foto: IPJ Cluj Joi a avut loc un accident pe strada Câmpina din Cluj-Napoca. Unul dintre șoferi a fost prins băut la volan./ Foto: IPJ Cluj

 

Un accident rutier a avut loc, joi, pe strada Câmpina din municipiul Cluj-Napoca.


 

În urma impactului una dintre mașini s-a răsturnat. Potrivit polițiștilor, unul dintre șoferi se afla sub influența alcoolului.


CITEȘTE ȘI:
Accident cu două mașini pe strada Câmpina din Cluj-Napoca. Una dintre ele s-a răsturnat, iar traficul în zonă este blocat. FOTO
Două mașini au fost implicate într-un accident grav lângă Copăceni. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale

„La data de 22 decembrie a.c., în jurul orei 14.35, polițiștii au fost sesizați pentru a  interveni la un eveniment rutier produs pe strada Câmpina din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele informații, coliziunea s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate între un autoturism condus de un bărbat în vârstă de aproximativ 33 de ani, din județul Bihor, care ar fi pătruns pe strada Câmpina dinspre curtea unui imobil și un autoturism condus din direcția străzii Fabricii, de un bărbat în vârstă de aproximativ 32 de ani, din județul Sălaj.


Pe acest sector de drum traficul a fost blocat pentru aproximativ 40 de minute. Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, iar la testarea conducătorului auto în vârstă de 33 de ani a fost înregistrată o concentrație de 0,28 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto în vârstă de 33 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2610  lei, iar pe lângă aceasta, ca măsură complementară, polițiștii au dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 210 zile”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident grav în județul Cluj. Un bărbat a murit și altul a fost transportat de urgență la spital. FOTO

6 copii au fost loviți de o mașină pe trecerea de pietoni. Șoferul era băut, fără permis și a fugit de la locul accidentului

Ultimele Stiri
abonare newsletter