Actualitate

Casă cuprinsă de flăcări, în localitatea Feleacu. Pompierii s-au luptat mai bine de două ore să stingă focul

O casă din localitatea Feleacu a fost cuprinsă de flăcări noaptea trecută. Pompierii clujeni au intervenit pentru stingerea incendiului.

Intervenție a pompierilor clujeni la o locuință din Feleacu, cuprinsă de flăcări în cursul nopții trecute. FOTO: Facebook/ ISU Cluj Intervenție a pompierilor clujeni la o locuință din Feleacu, cuprinsă de flăcări în cursul nopții trecute. FOTO: Facebook/ ISU Cluj

 

 


Un incendiu a izbucnit noaptea trecută o casă de locuit din localitatea Feleacu. Pompierii au fost alertați și au intervenit la fața locului cu două autospeciale și un echipaj SMURD.

 


La momentul sosirii la fața locului, locuința era cuprinsă în totalitate de flăcări, însă, din fericire, ocupanții acesteia au reușit să se autoevacueze până la sosirea echipajelor de salvare.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute pentru a stinge flăcările care au cuprins o casă de locuit din localitatea Feleacu. La fața locului s-au deplasat două autospeciale și, preventiv, un echipaj SMURD.


În momentul sosirii la fața locului, pompierii au găsit locuința cuprinsă în totalitate de flăcări și ocupanții ieșiți din acestea. Stingerea focarelor a durat mai bine de două ore, iar intervenția pompierilor a împiedicat propagarea acestora mai departe de limitele în care au fost găsite”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Un camion a fost cuprins de FLĂCĂRI în Săvădisla. De la ce a pornit incendiul? FOTO

abonare newsletter