Actualitate

(P) Kriptomat ajută dezvoltatorii să facă Web3 o realitate

Widget–ul KriptoRamp și API–ul White–Label ajută aplicațiile Web3 și serviciile să integreze utilizatorii.

Sursa foto: kriptomat.io Sursa foto: kriptomat.io

Kriptomat a introdus o pereche de instrumente care au ajutat echipele de dezvoltare să integreze consumatorii aplicațiile și serviciile lor bazate pe blockchain.

Peste tot pe glob, echipele cu viziune creează blocuri de construit, protocoale și specificații – coduri de computer pentru a suporta Web3 și metavers.


Dar există o problemă. Utilizatorii care doresc să obțină acces la o aplicație DeFi sau să creeze avatar NFT în joc sau să investească fonduri pe site–ul unui serviciu de mizare trebuie mai întâi să treacă de decalajul care separă realitatea financiară offline de astăzi de noul ecosistem de active digitale bazate pe blockchain. Cea mai inovatoare aplicații Web3 nu poate reuși dacă clienții potențiali nu au bani pe blockchain.

Widget–ul KriptoRamp și API–ul White–Label


KriptoRamp este un widget simplu care poate fi încorporat într–un website sau o aplicație. Widget–ul permite consumatorilor să cumpere și să vândă Bitcoin, Ethereum, și alte criptomonede. Widget–ul se ocupă de securitate, cerințele Know Your Customer UE, și chiar de rambursări pe cardul de credit.

KriptoRamp este o soluție ideală pentru orice afacere care depinde de o bază de clienți ce dețin criptomonede. De exemplu, un editor de jocuri video online ar putea folosi KriptoRamp ca parte a procesului de înregistrare, astfel încât jucătorii să poată participa la economia jetoanelor din joc.


Widgetul poate fi adăugat la orice site web sau aplicație în câteva minute, cu câteva linii de cod.

Bursa de criptomonede API White Label Kriptomat este destinată proiectelor cu necesități mai extensive. API–ul permite dezvoltatorilor să încorporeze o bursă completă de criptomonede pe site–urile și aplicațiile lor, folosind propriul branding. Clienții pot cumpăra, vinde și schimba criptomonede și chiar să profite de instrumente puternice, dar ușor de utilizat de investiții și de gestionare a portofoliului.


Printre aplicațiile și proiectele care utilizează în prezent instrumentele KriptoRamp se numără monedele și jetoanele cripto, bursele cripto centralizate, portofelele cripto, jocurile, bazinele miniere, platformele NFT, trackerele de portofoliu, serviciile de schimb cripto–cripto și multe altele.

Despre Kriptomat


KriptoRamp și API–ul White Label al Bursei de Criptomonede sunt soluții business–to–business de la Kriptomat, care fac disponibile direct, de asemenea, instrumente avansate de investiții și de gestionare a portofoliului pentru utilizatorii care nu au experiență în tehnologia blockchain sau de investiții. Alte instrumente includ tranzacții automate, notificări de preț, achiziții recurente și KriptomatPay, o soluție pentru freelanceri, antreprenori și influenceri care doresc să primească plăți cripto.

Platforma licențiată și reglementată de top a Europei, Kriptomat, oferă suport utilizatorilor în peste 20 de limbi și permite cumpărarea, vânzarea, tranzacționarea a peste 350 de criptomonede utilizând dolari, euro, lire sterline și alte monede fiat.

Kriptomat a fost prima bursă europeană  de criptomonede care a obținut certificarea ISO 27001 privind securitatea datelor. Cu sediul în Tallinn, Estonia, compania deține birouri în țări din întreaga Europă.

Înființat în 2018, Kriptomat a revoluționat lumea criptomonedelor prin introducerea celei mai simple platforme din Europa. Kriptomat face finanțele digitale atât de simple încât toată lumea de pretutindeni poate avea acces la libertatea, corectitudinea și împlinirea care sunt reprezentative pentru criptomonedele. Sute de mii de clienți din Europa și din 120 de țări din întreaga lume au încredere în Kriptomat atunci când cumpără, vând, schimbă, câștigă, distribuie, și investesc în criptomonede.

Avertisment! 

Ziarul Monitorul de Cluj nu își asumă responsabilitatea pentru eventuale plasamente financiare făcute în urma publicării articolului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter