Actualitate

FOTO. Strada Eroilor, „luată cu asalt” de tancuri și vehicule militare. Se pregătesc de paradă

Mai multe vehicule militare staționează pe Bulevardul Eroilor în pregătirea paradei din fața Teatrului Național, joi dimineață. Trecătorii se fotografiază alături de tehnica militară.

Pregătiri pentru parada militară. FOTO: Monitorul de Cluj Pregătiri pentru parada militară. FOTO: Monitorul de Cluj

 

 


Bulevardul Eroilor și zona centrală a municipiului Cluj-Napoca au devenit joi „culisele” manifestațiilor publice de 1 Decembrie din Piața Avram Iancu, programate să înceapă la 10.30. 

 


Manifestațiile au început la ora 9, în Piața Mihai Viteazu, unde mai multe oficialități au depus coroane și jerbe de flori în cinstea eroilor neamului. 

TAB-uri care așteaptă să defileze așteaptă înșiruite pe Bulevardul Eroilor. FOTO. Monitorul de Cluj

Evenimentele continuă în Piața Avram Iancu unde, începând cu ora 10:30, va avea loc ceremonia oficială, defilarea militară și un spectacol de artificii de zi.


Pe Bulevardul Eroilor va avea loc o reconstituire evenimente din anul 1918, în intervalul 13:00-15:00. De asemenea, pe Eroilor va exista și o zonă de photobooth, în intervalul 12:00-21:00.

Antieariene, înșiruite pe Bulevardul Eroilor. FOTO. Monitorul de Cluj

La ora 15:00 va începe în Piața Unirii regalul folcloric. Vor urca pe scenă Sava Negrean-Brudașcu, Aurel Tămaș, Dinu Iancu Sălăjanu, Ana Ilca Mureșan, Maria Golban Șomlea, Maria Lobonț, Cristian Totpati, Mihaela Grindean, Mariana Sfechiș, Silviu Popa, Ansamblul folcloric Mărțișorul, Ansamblul folcloric Mugurelul.


Artilerie mobilă, pe Bulevardul Eroilor. FOTO. Monitorul de Cluj

Se aprinde iluminatul festiv

La ora 19:00 va porni iluminatului festiv și tot orașul va fi îmbrăcat în haine de sărbătoare. Nu ratăm nici în acest an concertele care ne aduc în număr cât mai mare în Piața Unirii - pe scenă vor urca Inna și Cargo.

La ora 20:00, în Piața Avram Iancu, va putea fi urmărit un spectacol unic de artificii și drone, creat special pentru Ziua Națională a României. 


Militari pregătiți de paradă. FOTO. Monitorul de Cluj

CITEȘTE ȘI:

Depuneri de coroane și jerbe de flori, la Cluj-Napoca, de 1 Decembrie. FOTO/ VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter