Actualitate

Spirit civic în Dej! Doi tineri au împiedicat un bărbat să fure geanta unei bătrâne

Doi tineri din Dej au oprit un individ care jefuise o bătrână. Tâlharul a fost arestat la scurt timp după incident.

Un bărbat a încercat să îî fure geanta bătrânei/FOTO: depositphotos.com Un bărbat a încercat să îî fure geanta bătrânei/FOTO: depositphotos.com

 

 


Un cuplu de 25 ani din municipiul Dej au observat sâmbată, o bătrână a cărei geantă a fost furată de un bărbat.

 


O bătrână de 84 de ani a fost jefuită sâmbătă de un bărbat în Dej. Doi tineri au reacționat imediat, fugind după tâlhar.

„La data de 19 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au fost sesizați despre faptul că unei persoane vârstnice care se afla pe o stradă din municipiu, i-a fost sustrasă o geantă.


Cu sprijinul a doi tineri care au observat incidentul, bărbatul bănuit a fost depistat la scurt timp de polițiști, iar ulterior l-au reținut pe acesta pentru 24 de ore.

La data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 16.30, polițiștii municipiului Dej au fost sesizați despre faptul că unei femei, în vârstă de 84 de ani, care se afla pe strada Carpați, din municipiul Dej, i-ar fi fost sustrasă geantă pe care o avea asupra sa. 


Bărbatul care ar fi comis infracțiunea i-ar fi smuls geanta, moment în care femeia s-a dezechilibrat și a căzut la sol, rănindu-se.

Momentul săvârșirii faptei a fost surprins de două persoane, o tânără și un tânăr, ambii în vârstă de 25 de ani, care au intervenit imediat după observarea incidentului.


Tânărul a alergat pe urmele acestuia circa 200 metri, până când autorul a abandonat poșetă sustrasă.

Între timp, prietena tânărului i-a acordat ajutor femeii care, în urma căderii la sol s-a accidentat, solicitând o ambulanță la fața locului. 

Pe baza semnalmentelor oferite operatorilor la SNUAU 112, echipajul de poliție care se afla în zonă l-a depistat în câteva minute pe bărbatul bănuit de comiterea tâlhăriei.

În urma probatoriului administrat, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, iar ulterior, prezentat instanței, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt desfășurate în continuare, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”, a declarat IPJ Cluj.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Ce se mai fură din Cluj? Hoții fac averi din furturi din autoturismele dezmembrate. FOTO

Tâlhărie în plină stradă, în Cluj-Napoca. Doi minori de 17 ani au fost arestați

Ultimele Stiri
abonare newsletter