Actualitate

Accident GRAV între Bologa și Poieni, cu trei victime! UPDATE: Traficul se desfășoară alternativ. VIDEO

Un accident grav, soldat cu trei victime, s-a produs între localitățile clujene Bologa și Poieni. UPDATE. Traficul se desfășoară alternativ. Două persoane au ajuns la spital.

Accident grav între Bologa și Poieni / Foto: ISU Cluj Accident grav între Bologa și Poieni / Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier între două autoutilitare s-a produs marți, în jurul orei 14:33, între localitățile Bologa și Poieni.

Trei persoane au fost rănite în urma impactului.


La fața locului intervin două echipaje de salvare SAJ și unul SMURD:

„La ora 14:33, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier între localitățile Bologa și Poieni. Intervine Detașamentul Huedin cu 2 Asp, 1 echipaj SMURD și două SAJ.  În accident sunt implicate 2 autoutilitare, trei victime rănite ușor, conștiente, cooperante. Nu sunt persoane încarcerate. Circulația este blocată pe ambele sensuri”, a transmis ISU Cluj.


„Din primele date, coliziunea s-ar fi produs între 2 autovehicule care se deplasau din sensuri opuse, la km 537”, transmite IPJ Cluj.

UPDATE: Un bărbat și o femeie au ajuns la spital. Traficul se desfășoară alternativ

„La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 E60, în afara localității Bologa. Din primele date s-a constatat faptul că un tânăr în vârstă de 24 de ani, din județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară, la km 537+60m., într-un viraj la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă din sens opus de un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Cluj-Napoca.


În urma evenimenului, pentru mai multe investigații de specialitate, bărbatul de 57 de și o femeie de 51 de ani au fost transportați la o unitate medicală. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Traficul rutier se desfășoară pe un sens, alternativ”, a transmis IPJ Cluj, în jurul orei 16:40.

CITEȘTE ȘI:

FOTO Carambol cu 11 mașini pe Autostrada Transilvania: o persoană a fost transportată la spital. Circulație blocată

Filmul accidentului teribil de pe Autostrada Transilvania. Șoferul implicat în coliziune a murit la spital

abonare newsletter