Actualitate

Polițist de la Rutieră din Cluj, acuzat că a violat o tânără în timpul unei petreceri. Acesta a fost arestat pentru 30 de zile

Un polițist din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Cluj a fost arestat pentru 30 de zile, ca urmare a acuzațiilor de viol care i se aduc. Weekendul trecut, polițistul ar fi violat o tânără în timpul unei petreceri.

Un agesnt de Poliție din Cluj a fost arestat pentru 30 de zile in urma acuzațiilor de viol/ FOTO: Inspectoratul de Poliție Județean Facebook.com Un agesnt de Poliție din Cluj a fost arestat pentru 30 de zile in urma acuzațiilor de viol/ FOTO: Inspectoratul de Poliție Județean Facebook.com

 

 


Incidentul ar fi avut loc sâmbătă, 12 noiembrie. „În jurul orei 01.00, inculpatul aflându-se într-un apartament pe raza municipiului Cluj-Napoca, profitând de starea persoanei vătămate care se afla în imposibilitatea de a-și exprima voința, întrucât dormea, a întreținut un act sexual cu aceasta”, spun procurorii.

Agentul rutier a fost arestat, luni, pentru o perioadă de 30 de zile. 


„La data de 12 noiembrie  a fost înregistrat un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de viol. Fapta s-ar fi produs la data de 12 noiembrie, plângerea înregistrată vizând o persoană care are calitate de polițist. În baza probatoriului administrat până în prezent, pe numele acestuia a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările sunt în derulare pentru stabilirea exactă a tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs fapta. Cauza se află în urmărirea penală proprie a procurorului, context în care alte detalii nu pot fi puse la dispoziție”, semnalează IPJ Cluj.

Potrivit datelor publicate de portalul instanței de judecată, în urma propunerii formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, agentul Petruș Răzvan Vasile a fost plasat sub arest pentru 30 de zile. 


Arestat pentru 30 de zile în urma acuzațiilor de viol/FOTO: captură portal.just.ro

Reprezentanții IPJ Cluj nu au negat identitatea agentului, dar au refuzat să ofere detalii în privința inculpatului, invocând prevederile GDPR, precum și desfășurarea anchetei. 

Pe pagina de Facebook a IPJ Cluj, agentul arestat pentru 30 de zile a fost adeseori menționat și apreciat pentru munca depusă pentru respectarea legii în Cluj.  

CITEȘTE ȘI:

Bărbatul care le-a răpit și violat pe cele două surori din Brașov era condamnat la 10 ani de închisoare pentru viol

Caz șocant în Hunedoara: Tânăr de 19 ani, arestat preventiv după ce a violat o femeie de 79 de ani

Ultimele Stiri
abonare newsletter