Actualitate

Haine de 100.000 de lei furate dintr-un magazin din mall-ul din Gheorgheni. FOTO

Trei tineri au fost reținuți de polițiști după ce au reușit să fure din depozitul unui magazin haine în valoare de 100.000 de lei.

sursă foto IPJ Cluj sursă foto IPJ Cluj

 

La data de 4 noiembrie, polițiștii de investigații criminale au reținut pentru 24 de ore, trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 23 de ani, din municipiul Cluj-Napoca și comuna Florești, cercetați într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.


„Din cercetările efectuate de polițiști reiese faptul că, în perioada 8 septembrie – 28 octombrie, aceștia ar fi sustras din depozitul unui magazin de haine, situat într-un centru comercial pe raza cartierului Gheorgheni, din Cluj-Napoca,  mai multe articole vestimentare, cauzând un prejudiciu de aproximativ 100.000 de lei. În urma activităților investigativ-operative, polițiștii i-au identificat și depistat pe cei 3, iar în data de 4 noiembrie au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, prejudiciul fiind recuperat în proporție de 90%”, transmite IPJ Cluj.

La data de 5 noiembrie, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a dispus față de aceștia măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

CITEȘTE ȘI:

E mai ieftin să te îmbraci cu haine furate. Doi minori, prinşi la furat într-un mall din Cluj

Trei tineri au fost prinşi după ce au furat haine dintr-un mall din Gherogheni

Trei hoți, prinşi în timp ce furau haine în Floreşti

Etichete: haine mall ipj cluj furt
Ultimele Stiri
abonare newsletter