Actualitate

Bătrân de 80 de ani, ARS după ce au luat foc hainele de pe el. A fost transportat la spital

Pompierii au intervenit noaptea trecută la un incendiu izbucnit pe strada Traian din Turda. Un bătrân a suferit arsuri, după ce hainele de pe el au luat foc.

Bătrân de 80 de ani, ARS după ce au luat foc hainele de pe el. FOTO: Depositphotos.com Bătrân de 80 de ani, ARS după ce au luat foc hainele de pe el. FOTO: Depositphotos.com

 

 


Pompierii din Turda au avut noaptea trecută o intervenție pentru acordarea asistenței medicale unui bărbat care a suferit arsuri într-o locuință din Turda.

 


Un vârstnic a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare, a copului și a feței, după ce hainele cu care era îmbrăcat au luat foc.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în cursul nopții trecute pentru a stinge flăcările care s-au manifestat într-o încăpere a unei case de locuit, situată pe strada Traian din municipiul Turda.
La fața locului s-au deplasat două autospeciale, un echipaj SMURD și unul SAJ, unde au găsit mai multe haine ce ardeau în aproierea unui reșou improvizat și un bărbat, în vârstă de aproximativ 80 de ani, care prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare, a copului și a feței. Acesta era în stare de conștiență și era cooperant. Echipajele SMURD și SAJ i-au acordat asistență medicală de urgență, iar pompierii au lichidat focul ce cuprinsese hainele ce le aruncase de pe el. 
Din cercetările preliminare, se pare că pe fondul mobilității îngreunate a bărbatului, i s-au aprins hainele de pe el în momentul care s-a apropiat de reșoul improvizat și a reușit cu greu să le dea jos de pe el. Acesta a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Ce să faci și să NU faci ca să previi un incendiu în sezonul rece? Recomandări de la pompierii clujeni

Ultimele Stiri
abonare newsletter