Actualitate

Un camion a fost lovit de tren în localitatea Fundătura. Traficul feroviar a fost blocat

Un tren a acroşat, miercuri, remorca unui camion, în localitatea Fundătura, județul Cluj. În urma accidentului, traficul feroviar a fost blocat.

Un camion a fost lovit de tren miercuri dimineață în localitatea Fundătura, județul Cluj. În urma accidentului, traficul feroviar a fost blocat/ Foto: IPJ Cluj Un camion a fost lovit de tren miercuri dimineață în localitatea Fundătura, județul Cluj. În urma accidentului, traficul feroviar a fost blocat/ Foto: IPJ Cluj

 

 


Din fericire, în urma accidentului nu a fost nimeni rănit.

 


„În jurul orei 07.15, Poliția municipiului Gherla a fost sesizată despre producerea unui eveniment rutier în localitatea Fundătura.

La locul evenimentului s-a constatat că la trecerea la nivel cu calea ferată semnalizată cu indicator, semiremorca unui ansamblu de vehicule condus de un tânăr de 25 de ani a fost acroșat de un tren de călători, care se deplasa dinspre municipiul Cluj-Napoca.


Rezultatele testărilor cu aparatul etilotest au fost negative, iar în urma impactului nu au rezultat victime. Circulația feroviară a fost blocată pentru moment, până la degajarea căii ferate”, a transmis IPJ Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Incident tragic. Bătrân de 82 de ani, lovit de tren în Răscruci. Bărbatul a murit

Un bărbat de 30 de ani a MURIT după ce a fost lovit de TREN, în Huedin

Ultimele Stiri
abonare newsletter