Actualitate

Un şofer drogat s-a răsturnat cu maşina; doi răniţi, dintre care unul în stare de inconştienţă

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit sâmbătă după-amiază la un autoturism răsturnat pe raza localității Nima.

sursă foto ISU Cluj sursă foto ISU Cluj

 

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ. 


„Alerta apelul de urgență a venit în jurul orei 14.50, iar echipajele au găsit la locul intervenției un autoturism răsturnat pe plafon în afara părții carosabile, cu ocupanții ieșiți din acesta. Doi bărbati au fost consultați de către echipajele SMURD și SAJ, dintre care unul se afla în stare de inconștiență. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate, iar celălalt bărbat a refuzat transportul la spital. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor, prin deconectarea bornelor bateriei, cât și pentru siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în accident”, transmite ISU Cluj.

Sâmbătă, 15 octombrie, în jurul orei 14.50, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe DN1C E576, în afara localității Nima.


„Din primele informații, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Dej, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Dej spre Gherla, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă pe partea dreaptă, intrând în coliziune cu câțiva arbori din proximitatea drumului, ulterior răsturnându-se. În urma impactului, un tânăr în vârstă de 22 de ani, pasager în autoturism, a fost transportat la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar la testarea pentru depistatrea substanțelor psihoactive a fost înregistrat rezultat pozitiv. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, transmite IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Mașină răsturnată în Moldovenești, Cluj! Un bărbat și două femei, preluați de ambulanțe. FOTO

Mașină RĂSTURNATĂ între Mărtinești și Tureni. Un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale

Tragedie în Iași. O femeie şi-a omorât copilul de doi ani cu mașina, în timp ce parca în curte

Ultimele Stiri
abonare newsletter