Actualitate

Accident în comuna Poieni. Motorul mașinii A LUAT FOC în urma impactului. FOTO

Motorul unei mașini a luat foc după ce a fost implicată într-un accident rutier. În urma accidentului un bărbat a fost rănit.

Motorul unei mașini a luat foc după ce a fost implicată într-un accident rutier/ Foto: ISU Cluj Motorul unei mașini a luat foc după ce a fost implicată într-un accident rutier/ Foto: ISU Cluj

 

Alerta a fost dată în jurul orei 08:50.


 

Potrivit pompierilor, cel mai probabil incendiul motorului a pornit din cauza unui cablu electric deteriorat în urma impactului.


„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut la intrare în comuna Poieni, dinspre Huedin. Apelul de urgență a venit în jurul orei 8:50, iar la misiune a participat o autospecială. Când pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit un autoturism avariat. De asemenea, echipajele noastre au constatat faptul că la compartimentul motor a izbucnit un incendiu. Astfel, salvatorii au acționat imediat pentru stingerea incendiului. Din fericire, nu au existat persoane încarcerate. 

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a acuzat dureri lombare și a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ, sosit în sprijin. Cel mai probabil, incendiul de la compartimentul motor a pornit din cauza unui cablu electric deteriorat în urma impactului mecanic”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Accident cu patru mașini în Gherla! Două femei, transportate de urgență la spital. VIDEO

Incendiu VIOLENT în Cluj-Napoca. O mașină a fost distrusă de flăcări. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter