Actualitate

Ninge și pe Transalpina! Drumarii au împrăștiat antiderapant pe cea mai înaltă șosea din România - VIDEO

Prima ninsoare și-a făcut apariția și pe Transalpina, cea mai înaltă șosea din țară. Atenționare pentru șoferi.

Ninge și pe Transalpina! Drumarii au împrăștiat antiderapant pe cea mai înaltă șosea din România - VIDEO Ninge și pe Transalpina! Drumarii au împrăștiat antiderapant pe cea mai înaltă șosea din România - VIDEO

 

 


Drumarii au acționat duminică, 18 septembrie, cu material antiderapant pe DN 67C, Transalpina, cea mai înaltă șosea din România, unde ninge viscolit.

 


Lapoviță și ninsoare pe DN 67C, Transalpina, zona montană.Evitați deplasarea dacă nu aveți autovehicule echipate de iarnă!

În zonă acționează un echipaj de intervenție din cadrul districtului Rânca și un utilaj echipat cu lamă și material antiderapant.


Dacă aveți probleme cauzate de aderență, nu vă continuați deplasarea, așteptați să treacă utilajul cu material antiderapant și cereți ajutorul echipei de la drumuri!”, se arată pe pagina de Facebook a DRDP Craiova.

Prima zăpadă s-a așternut deja în Cluj

Primii fulgi de nea au căzut duminică în zona de munte a județului Cluj. Meteorologii anunță vreme deosebit de rece pentru această perioadă a anului.


A nins duminică dimineață în satul Rogojel din comuna Săcuieu. Primii fulgi de zăpadă au căzut la Cabana Vlădeasa, la cota 1400. 

Vremea rece a venit mai repede anul acesta, în zona muntoasă a județului. Este prima ninsoare din acest sezon, iar meteorologii anunță că vremea se menține rece mai multe zile.

CITEȘTE ȘI:

NINGE la Vlădeasa! Prima zăpadă s-a așternut deja în Cluj, la cota 1.400 - FOTO/ VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter