Actualitate

Educă azi ca să nu vindeci mâine! Curs gratuit pentru copii privind mersul corect cu bicicleta

Un curs gratuit pentru copii privind mersul corect pe bicicletă și regulile de circulație care trebuie respectate va avea loc în centrul Clujului.

Curs gratuit pentru copii privind mersul corect cu bicicleta. FOTO: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook Curs gratuit pentru copii privind mersul corect cu bicicleta. FOTO: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Inițiativa „Fugi în curtea școlii” se mută în centrul orașului, în weekend, unde vor avea loc mai multe activități organizate în cadrul Săptămânii Europene a Mobilității. 

 


Duminică, 18 septembrie, între orele 16-19, pe latura estică a Pieței Unirii, vor fi organizate activități educative privind mersul corect pe bicicletă, în cadrul cărora copii pot învăța regulile de circulație care trebuie respectate. 

„Proiectul nostru se mută în centrul orașului, chiar în Piața Unirii, pentru a participa la activitățile organizate în Săptămâna Europeană a Mobilității. Duminică, 18 septembrie, de la 16:00 la 19:00, vă invităm, cu mic cu mare, pe latura estică a Pieței Unirii, să facem mișcare, să ne jucăm și să ne distrăm împreună. Vom putea participa și la activități educative privind mersul corect pe bicicletă și vom învăța regulile de circulație pe care trebuie să le respectăm”, au anunțat cei de la „Fugi în curtea școlii”. 


Primăria Municipiul Cluj-Napoca a anunțat că se alătură inițiativei Uniunii Europene 🇪🇺 de a promova o mobilitate urbană activă, în cadrul Săptămânii Europene a Mobilității, care debutează azi și se va desfășura până pe 22 septembrie. 

Latura de Est a Pieței Unirii va fi închisă accesului auto, pe 18 septembrie, începând cu ora 15:00, până la ora 19:00.

CITEȘTE ȘI:

O stradă din centrul Clujului devine PIETONALĂ, de Săptămâna Europeană a Mobilității

Ultimele Stiri
abonare newsletter