Actualitate

Accident în Răscruci, între două mașini și o motocicletă. Un tânăr a ajuns la spital - FOTO

Un accident în care au fost implicate două mașini și o motocicletă a avut loc luni în localitatea Răscruci.

Accident în Răscruci, între două mașini și o motocicletă. Un tânăr a ajuns la spital - FOTO: ISU Cluj Accident în Răscruci, între două mașini și o motocicletă. Un tânăr a ajuns la spital - FOTO: ISU Cluj

 

 


Un echipaj SMURD și o autospecială de descarcerare au avut o intervenție luni, la un accident rutier petrecut pe raza localității Răscruci. 

 


În accident au fost implicate două mașini și o motocicletă, a transmis ISU Cluj. Un tânăr de 30 de ani, rănit în accident, a fost transportat la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut la intrarea în localitatea Răscruci, dinspre Juc-Herghelie. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit două autoturisme și o motocicletă avariate. Un bărbat de cca 30 de ani a fost consultat de către echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Acesta era în stare de conștiență și era cooperant”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident GRAV pe strada Oașului! Două persoane, transportate la spital de urgență. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter