Actualitate

Accident între o mașină și un TIR, lângă Bologa! O femeie rănită a fost preluată de ambulanță. FOTO

Un accident rutier a avut loc lângă Bologa și a fost soldat cu o victimă. O femeie a fost transportată la spital de urgență.

Accident între o mașină și un TIR în Morlaca, soldat cu o victimă / Foto: ISU Cluj Accident între o mașină și un TIR în Morlaca, soldat cu o victimă / Foto: ISU Cluj

 

 


În accident au fost implicate o mașină și un TIR.

 


În urma impactului, o femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, așa că a fost preluată de ambulanță și transportată la spital:

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit cu două autospeciale și un echipaj SMURD la un accident rutier petrecut pe raza localității Morlaca.


Foto: ISU Cluj

La fața locului au găsit un autocamion și un autoturism avariate, iar o femeie în vârstă de cca 50 de ani se afla în ultimul dintre acestea. Femeia a fost sprijinită să iasă din autoturism de către echipajul SAJ, fiind apoi consultată și transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor, având în vedere scurgerile de hidrocarburi, precum și deconectarea bornelor bateriilor”, a transmis ISU Cluj.


UPDATE: Cum s-a produs accidentul 

„Accident rutier produs pe DN 1, în afara localității Bologa, fiind implicat un autocamion și un autoturism. Un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, având direcția deplasării înspre Oradea, a intrat în coliziune cu autocamionul care circula în sensul opus.


În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unui pasager care se afla în autoturism, femeie în vârstă de 53 de ani, din județul Mureș. Testările alcoolscopice au avut rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Minoră de 16 ani din Boju, dată dispărută de familie! UPDATE: A fost găsită.

Accident GRAV cu 5 mașini în Jucu de Mijloc! Doi bărbați și o femeie, duși de urgență la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter