Actualitate

Judecătorie Cluj: doi bărbați arestați și doi sub control judiciar, după ce au furat cupru de 200.000 de euro

Doi bărbați au fost arestați și doi puși sub control judiciar, după ce au furat cupru în valoare de 200.000 de euro. Polițiștii le-au percheziționat locuințele din Cluj și alte trei județe.

Au furat cupru în valoare de 200.000 de euro / Foto: IPJ Cluj Au furat cupru în valoare de 200.000 de euro / Foto: IPJ Cluj

 

 


Magistraţii Judecătoriei Cluj-Napoca au emis joi un mandat de arestare preventivă, unul de arestare la domiciliu şi au dispus două măsuri de control judiciar în dosarul privind sustragerea de cupru în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

 


„În cursul zilei de astăzi, 8 septembrie a.c., în urma activităţii desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, în colaborare cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracţiunea de furt calificat, 4 bărbaţi bănuiţi de sustragerea unei cantităţi de cupru, în valoare de aproximativ 200.000 de euro, au fost prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Cluj-Napoca, în vederea dispunerii de măsuri preventive. Astfel, în cauză au fost emise un mandat de arestare preventivă, un mandat de arestare la domiciliu şi 2 măsuri de control judiciar", a anunţat IPJ Cluj.

De asemenea, în cadrul activităţilor investigativ-operative, în comuna Vinţu de Jos, judeţul Alba, poliţiştii au descoperit şi ridicat 460.000 de lei, bani care se aflau într-o geantă ascunsă sub pământ, proveniţi din comercializarea cuprului, menţionează IPJ Cluj.


Poliţiştii clujeni au efectuat miercuri şase percheziţii domiciliare în patru judeţe - Cluj, Alba, Sibiu şi Ilfov -, într-un dosar privind sustragerea unei cantităţi de cupru în valoare de aproximativ 200.000 de euro, faptă săvârşită în luna august.

Foto: IPJ Cluj

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:

Percheziții în Cluj la persoane acuzate că au furat cupru. Prejudiciu de 200.000 de EURO

Un pompier a dat FOC unei case. Tribunalul Militar Cluj a decis să fie arestat preventiv

Ultimele Stiri
abonare newsletter