Actualitate

Prima reacție a Simonei Halep după divorț: „Am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său”

Simona Halep a spus, legat de divorțul de Toni Iuruc, că a fost o decizie luată „de comun acord”.

Prima reacție a Simonei Halep după divorț: „Am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său”. FOTO: Facebook. Simona Halep Prima reacție a Simonei Halep după divorț: „Am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său”. FOTO: Facebook. Simona Halep

 

 


Jucătoarea de tenis Simona Halep și omul de afaceri Toni Iuruc și-au oficializat joi, 8 septembrie, divorțul la notar. 

 


În primul său mesaj legat de divort, sportiva a transmis că decizia a fost „de comun acord”. 

„Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, a scris Simona, joi, într-un mesaj trasnsmis pe Instagram. 


Simona și Toni Iuruc au fost azi un birou notarial din zona Dorobanți și au semnat actele de divort, la mai puțin de un an de la momentul în care au făcut cununia civilă, pe 17 septembrie 2021. 

Relația Simonei Halep cu Toni Iuruc, un om de afaceri aromân, a început în 2019. Ei s-au cununat civil, anul trecut, pe 15 septembrie. Pe 13 noiembrie 2022 era programată cununia religioasă. Nunta ar fi trebuit să aibă loc la Cazinoul din Sinaia și au fost trimise invitații pentru 300 de persoane, scrie Libertatea.

CITEȘTE ȘI:

Simona Halep a urcat pe locul 6 în clasamentul WTA, după victoria de la Toronto

Ultimele Stiri
abonare newsletter