Actualitate

INCENDIU la o casă de vacanță din comuna Someșul Rece. Flăcările au cuprins locuința în totalitate. VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă, 27 august, în localitatea Uzina, comuna Someșul Rece. Un bărbat a fost consultat la fața locului de către echipajul SMURD.

Incendiu puternic la o casă de vacanță din comuna Someșul Rece/ Foto: ISU Cluj Incendiu puternic la o casă de vacanță din comuna Someșul Rece/ Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii au intervenit cu trei autospeciale, iar un bărbat a fost consultat la fața locului fără a fi transportat la spital.

„Pompierii din cadrul Gărzii Gilău și a Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente cu trei autospeciale pentru stingerea incendiului care a cuprins o casă de vacanță din localitatea Uzina, comuna Someșul Rece.


În momentul sosirii la fața locului casa, cu o suprafață de cca 30mp, era cuprinsă în întregime de flăcări. Intervenția pompierilor a împiedicat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite și extinderea acestora la două anexe din gospodărie.

Un bărbat a fost consultat la fața locului de către echipajul SMURD fără a fi transportat la spital”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.


 

Sursă video: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

Incendiu VIOLENT la o biserică din Egipt. Peste 40 de persoane au murit și 14 au fost rănite

Incendiu violent în Feleacu. Hală în flăcări!

abonare newsletter