Actualitate

Cum poți scăpa de electrocasnicele defecte? Campanie de reciclare în Cluj-Napoca

Primăria Cluj-Napoca anunță demararea unei campanii de reciclare a deșeurilor electrice, la sfârșit de săptămână.

Cum poți scăpa de electrocasnicele defecte? FOTO: Facebook/ Dan Tarcea Cum poți scăpa de electrocasnicele defecte? FOTO: Facebook/ Dan Tarcea

 

 


O nouă campanie de reciclare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice are loc pe raza municipiului Cluj-Napoca, în zilele de 18 și 19 august. Clujenii pot suna operatorul de colectare a deșeurilor electrice, urmând ca, la data și ora stabilită, acesta să ridice deșeurile de la domiciliul solicitantului.

 


„Ai aparate electrice, electronice sau electrocasnice, baterii portabile, corpuri de iluminat, pe care nu le mai utilizezi? Le poți recicla. Demarăm în parteneriat cu RoEcollect o nouă campanie de reciclare a DEEE, care se va desfășura în municipiul nostru în zilele de joi - 18 august și vineri - 19 august. Deșeurile pot fi predate apelând numărul de telefon 0755.406.406 pentru ridicarea de la domiciliu / sediu de firmă sau completând formularul online: http://roecollect.ro/solicita-ridicare-deee... – disponibil 24h/7zile”, a transmis viceprimarul Dan Tarcea.

Comenzile vor fi preluate de operatorul de colectare RoEcollect, pe bază de programare telefonică, direct de la domiciliu sau de la birou. Echipele operatorului local vor suna în maximum 24/48h de la plasarea comenzii, pentru a stabili ziua și intervalul orar de ridicare a deșeurilor.


Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile, corpuri de iluminat, care nu mai sunt utilizate, intră în categoria DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electrocasnice) și trebuie reciclate. Astfel, se poate recicla aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează cu baterii.

CITEȘTE ȘI:

Mănășturenii care reciclează primesc bilete gratuite de autobuz. Un nou punct de colectare a fost inaugurat - VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter