Actualitate

Accident cu trei mașini pe Calea Turzii. Doi tineri au ajuns la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc marți, 16 iulie, pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca. În accident au fost implicate trei mașini.

Doi tineri au ajuns la spital/ FOTO: ISU Cluj Doi tineri au ajuns la spital/ FOTO: ISU Cluj

 

 


Update ora 15:41

 


„Autoturismul condus de un tânăr în vârstă de 19 ani, din Cluj-Napoca, din direcția Piața Cipariu înspre strada Observatorului, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteo-rutiere, pătrunde pe sensul opus, intrând în coliziune cu alte doua autovehicule.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 19 ani și alți doi pasageri din autoturismul condus de acesta, tineri de 18 și 19 ani au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.


Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.

Update ora 12:40


„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit cu o autospecială și un echipaj SMURD la un accident rutier produs pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului au găsit o autoutilitară și două autoturisme avariate, iar ocupanții erau ieșiți din acestea.
Doi tineri au fost consultați de către echipajele SMURD și SAJ, dislocate la locul accidentului, și au fost transportați la spital pentru investigații de specialitate. Aceștia prezentau, la prima evaluare, afecțiuni ușoare. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor, având în vedere scurgerea de combustibil pe carosabil”, a transmis ISU Cluj.


Știrea inițială

Polițiștii au confirmat pentru monitorulcj.ro că în urma evenimentului rutier au fost înregistrate victime.

„Din primele informații se pare că este o tamponare. Se deplasează în aceste momente o autospecială și un echipaj SMURD la fața locului”, a declarat pentru monitorulcj.ro ISU Cluj.

Traficul în zonă se desfășoară cu dificultate.

 

CITEȘTE ȘI:

Accident între Nădășelu și Sânpaul. Un bărbat este consultat de medici. FOTO

Accident GRAV în județul Cluj! Un tânăr de 18 ani a rămas încarcerat în mașină. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter