Actualitate

Cursurile de engleză online – învață engleza confortabil, la propriu și la figurat! (P)

Există mai multe modalități de a învăța limba engleză, care asigură diferite grade de eficiență și confort.

Din motive dintre cele mai diverse, școala nu oferă întotdeauna cele mai bune rezultate, însă participarea la cursuri de engleză online o face.

Cea mai bună dovadă este reprezentată – atunci când vine vorba despre cursuri engleza online organizate de Centrul Flying Colours – de rata de promovabilitate de 100% la examenele Cambridge. De fapt, profesioniștii care le organizează sunt atât de siguri de eficiența trainingului, încât se angajează să returneze taxa de examen în cazul extrem de puțin probabil în care un cursant nu promovează examenul pe care l-au recomandat. 


Pe lângă eficiență, modul în care sunt organizate cursurile permite însușirea cunoștințelor de bază într-un mod extrem de confortabil, din fața propriului computer. Iată în ce fel! 

Cum se desfășoară cursurile pentru elevii de liceu?
Adolescenții care nu locuiesc în București sau care, indiferent de motiv, nu pot sau nu doresc să ajungă în sala de curs au la dispoziție varianta participării la cursuri de engleză online. 
Acestea debutează pe data de 26 septembrie 2022 și se desfășoară până pe 21 iunie 2023, cu respectarea sărbătorilor legale și a vacanțelor școlare. Ritmul este de o sesiune pe săptămână, cu durata de 120 de minute. 
Centrul de limba engleză Flying Colours oferă un program generos de fidelizare pentru cursantii săi: reduceri, bonusuri și beneficii.


Ce face unice aceste cursuri de engleză online?
Adolescenții apreciază acest tip de pregătire datorită faptului că grupele sunt formate din maximum 10 elevi, ceea ce permite ca fiecare să beneficieze de atenție și, în același timp, să aibă parte de lecții interactive și distractive. 
În cadrul sesiunilor, accentul este pus, în mod constant, pe conversație. Nu mai puțin de 70% din timp este petrecut vorbind cu profesorul și cu colegii de grupă. Astfel, pot fi asimilate rapid și corect structurile folosite de vorbitorii nativi. 
Examenele Cambridge FCE și CAE, pentru care se efectuează pregătirea, permit echivalarea probei de limba engleză de la Bacalaureat și, în același timp, asigură admiterea la cele mai prestigioase universități din Europa.
Platforma Zoom este integrată în site-ul Flying Colours, ceea ce înseamnă că participarea și acomodarea cu mediul virtual decurg cât se poate de simplu și se produc rapid, indiferent de abilitățile tehnice ale cursanților. 
Alege să participi la cursuri engleză online și vei reuși să înveți principala limbă de circulație internațională într-un mod eficient și, în același timp, confortabil!

CITEȘTE ȘI:

Cursurile de engleză online, cea mai rapidă modalitate de a învăța limba vorbită oriunde în lume! (P)

abonare newsletter