Actualitate

Camion cuprins de FLĂCĂRI în Dumbrava! Traficul, blocat pe ambele sensuri. VIDEO

Un autocamion a fost cuprins de flăcări, luni, pe raza localității Dumbrava. Traficul în zonă este blocat.

Un autocamion a fost cuprins de flăcări, luni, pe raza localității Dumbrava/ Foto: captură ecran INFO TRAFIC jud. CLUJ - George Caba Un autocamion a fost cuprins de flăcări, luni, pe raza localității Dumbrava/ Foto: captură ecran INFO TRAFIC jud. CLUJ - George Caba

 

Update ora 12:40


 

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin și Garda Gilău au intervenit cu trei autospeciale pentru a stinge flăcările ce au cuprins un autocamion care se deplasa pe drumul DN1E60, pe raza localității Dumbrava.


În momentul sosirii la fața locului echipajele au găsit autocamionul cuprins în totalitate de flăcări și pe șoferul autoevacuat. Camionul transporta pietriș, iar echipajele de intervenție au lichidat imediat focarele incendiului, împiedicând propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite. 

Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar cauza probabilă a incendiului a fost o defecțiune la motorul autocamionului”, a transmis ISU Cluj.


Știrea inițială

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin și Garda Gilău intervin cu trei autospeciale pentru stingerea flăcărilor care au cuprins un autocamion ce se deplasa pe drumul DN1E60, pe raza localității Dumbrava”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.


 

De asemenea, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Cluj – Huedin, la km. 506+800m, un autocamion care transporta nisip a luat foc în mers și a rămas imobilizat pe suprafața de rulare. Nu sunt victime, iar traficul rutier este blocat, pe ambele sensuri de mers.


Sursă video: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

Mașină în flăcări pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca. FOTO

O camionetă cu termopane a luat FOC în Dej! Flăcările au fost stinse numai dupa 3 ore. VIDEO

abonare newsletter