Actualitate

Un bărbat a intrat într-o casă din Cluj-Napoca și a furat bijuterii de 10.000 de lei

Polițiștii au reținut un bărbat care a intrat într-o casă din Cluj-Napoca și a furat bijuterii de 10.000 de lei.

Un bărbat a intrat într-o casă din Cluj-Napoca și a furat bijuterii de 10.000 de lei. FOTO: Depositphotos.com Un bărbat a intrat într-o casă din Cluj-Napoca și a furat bijuterii de 10.000 de lei. FOTO: Depositphotos.com

 

 


Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 6 Poliție au reținut pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

 


La data de 22 iulie, polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în municipiul Cluj-Napoca, bărbatul fiind condus la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor.

Din investigațiile desfășurate, a reieșit faptul că la data de 28 iunie, în intervalul orar 00.20 – 01.00, cel în cauză ar fi pătruns într-o locuință situată în Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras mai multe bijuterii în valoare de circa 10.000 de lei.


În baza probatoriului administrat, la data de 22 iulie, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat magistraților Judecătoriei Cluj-Napoca, care au dipus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Doi bărbați, arestați după ce au furat peste 100 de oi și capre de la o stână din Cluj

abonare newsletter