Electric Castle

Inuman. 5 ore de stat la coadă pentru a prinde un loc în autobuze la Electric Castle. Cine e de vină?

Mii de participanți la Electric Castle au stat și 5 ore la coadă pentru a prinde un loc în autobuzul care să îi ducă înapoi la Cluj-Napoca.

 

Organizatorii festivalului au făcut apel să nu se vină cu mașina la festival, dar se pare că firma care se ocupă de transportul festivalierilor nu a avut capacitatea necesară pentru a satisface în timpi rezonabili cursele și au fost depășiți de situație.


Vineri seara, mii de persoane au luat parte la concertele de la Electric Castle unde twenty one pilots a fost cea mai așteptată trupă. 

Mulți au abandonat statul la coadă și au mers zeci de minute, pe jos, până la gara din Bonțida să ia trenul.


Pentru toți cei peste 250.000 de participanți așteptați în cele 5 zile de festival, organizatorii au pregătit un scurt ghid care să îi ajute să parcurgă cât mai rapid toți pașii de acces și să se concentreze doar pe distracție.

Cât mai puține mașini, cât mai mulți participanți în trenurile sau autobuzele speciale, a fost anunțul celor de la Electric Castle. 


Organizatorii îndeamnă participanții să folosească liniile create pe perioada evenimentului, pentru a evita formarea aglomerației într-un trafic deja problematic. 

Autobuzele EC circulă non-stop, atât ziua, cât și noaptea, cu plecări din Cluj-Napoca (Iulius Mall, Expo Transilvania) și Bonțida, și includ opțiune de priority, pentru cei care nu vor să aștepte. 

CITEȘTE ȘI:

Twenty One Pilots, înainte de concertul de la #EC8: „Electric Castle e probabil cel mai cool nume de festival la care am cântat” VIDEO

Cum e să dansezi la Electric Castle alături 54.000 de oameni

Olandez prins cu droguri în bagaje, pe Aeroportul Internaţional Cluj. Mergea la Electric Castle

Ultimele Stiri
abonare newsletter