Actualitate

Cămătar din Turda, ARESTAT preventiv după ce a intrat în casa unui bărbat care a alertat poliția. VIDEO

Un tânăr de 24 de ani din Turda, județul Cluj, a fost arestat preventiv după ce ar fi dat bani cu camătă mai multor persoane și a intrat în casa unei persoane care a alertat poliția.

Tânărul a fost arestat preventiv/ Foto: captură ecran video Tânărul a fost arestat preventiv/ Foto: captură ecran video

 

Tânărul de 24 de ani este certat pentru 4 infracțiuni, și anume camătă, șantaj, violare de domiciliu și răzbunarea pentru ajutorul dat justiției.


 

„La data de 14 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Turda, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj și Detașamentul 4 de Jandarmi Turda, în baza mandatului de percheziție emis de Judecătoria Turda, au descins la imobilul unui tânăr de 24 de ani, din același municipiu.


Tânărul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de camătă, șantaj, violare de domiciliu și răzbunarea pentru ajutorul dat justiției.

În fapt, în cursul anilor 2021-2022, acesta ar fi dat bani cu camătă mai multor persoane, fiind vorba de sume cuprinse între 50 și 2.000 de lei, iar pentru a-și recupera banii, tânărul ar fi procedat la amenințări cu acte de violență.


De asemenea, în data 22 iunie a.c., acesta ar fi pătruns în imobilul unui bărbat din municipiul Turda, pe care l-ar fi amenințat cu acte de violență pentru faptul că a sesizat organele de poliție.

În baza probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea tânărului pentru 24 de ore, iar ulterior magistrații Judecătoriei Turda au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


 

Sursă video: IPJ Cluj

CITEȘTE ȘI:

Micul cămătar, arestat pentru șantaj după ce și-a amenințat victima cu bătaia

Cămătar din județul Cluj, prins de polițiști. A dat bani cu împrumut timp de TREI ani!

Ultimele Stiri
abonare newsletter