Actualitate

Bărbat de 52 de ani, urmărit național pentru înșelăciune, prins în Cluj-Napoca

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, urmărit național pentru înșelăciune, a fost prins de polițiștii clujeni. Bărbatul avea de executat o pedeapsă 1 an și 3 luni de închisoare.

Bărbatul avea de executat o pedeapsă 1 an și 3 luni de închisoare/ Foto: depositphotos.com Bărbatul avea de executat o pedeapsă 1 an și 3 luni de închisoare/ Foto: depositphotos.com

 

După ce a fost prins de polițiști, bărbatul de 52 a fost predat reprezentanților Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei cu închisoarea.


 

„La data de 13 iulie a.c., în jurul orei 20.50 polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Cluj cu sprijinul polițiștilor Secției 3 Poliție Cluj-Napoca, în baza unor informații de interes operativ, au depistat un bărbat în vârstă de 52 de ani, din municipiul Arad, urmărit național.


Bărbatul are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și 3 luni pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, în baza mandatului emis de Judecătoria Cluj-Napoca.

Acesta a fost luat în custodia polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, ulterior fiind predat reprezentanților Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


 

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Traficant de droguri, urmărit național, prins în Cluj-Napoca. A fost condamnat la 5 ani în închisoare

Un tânăr urmărit național, prins într-un autobuz din Cluj pentru că circula fără bilet

Ultimele Stiri
abonare newsletter