Actualitate

Șofer beat criță, fără permis și la volanul unei mașini neînmatriculate, reținut de polițiști

Un șofer care conducea o mașină neîmatriculată, în timp ce se afla sub influența alcoolului și care nu deținea permis auto a fost reținut de polițiști.

Șofer beat criță, fără permis și la volanul unei mașini neînmatriculate, reținut de polițiști. Sursă foto: depositphotos.com Șofer beat criță, fără permis și la volanul unei mașini neînmatriculate, reținut de polițiști. Sursă foto: depositphotos.com

 

 


Vineri, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Viișoara, cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul infracțiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 


Cercetările au fost demarate la data de 8 iulie, când în jurul orei 08.50, bărbatul a fost depistat de polițiști la volanul unui autoturism neînmatriculat, în timp ce se deplasa pe DJ 161A, în interiorul localității Ceanu Mare.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că plăcuțele provizorii montate pe autoturism aparțineau unui alt vehicul, iar bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat.


De asemenea, testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind introdus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.


Șoferul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

CITEȘTE ȘI:

Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe un important drum turistic din județ

Ultimele Stiri
abonare newsletter