Actualitate

Șofer agresat cu TOPORUL din cauza unei neînțelegeri în trafic, în Jucu! S-a deschis dosar penal. VIDEO

Un scandal de proporții a avut loc vineri seara la intrare în Jucu, care a îngreunat traficul. Amenințări cu toporul din cauza unei neînțelegeri în trafic.

Scandal în trafic la Jucu! Șofer agresat cu TOPORUL din cauza unei neînțelegeri / Foto: Facebook - Info Trafic Cluj-Napoca - David Dombos Scandal în trafic la Jucu! Șofer agresat cu TOPORUL din cauza unei neînțelegeri / Foto: Facebook - Info Trafic Cluj-Napoca - David Dombos

 

 


 

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.


Cercetările au fost demarate la data de 1 iulie, vineri, în urma unei sesizări prin intermediul căreia era reclamată o neînțelegere în trafic, incident care ar fi fost provocat de un alt șofer, în timpul deplasării cu mașina pe DN1C, în interiorul localității Jucu.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

„Ulterior, din autoturismul în cauză ar fi coborât un bărbat, identificat ulterior de polițiști, în vârstă de 33 de ani, din comuna Apahida.

Acesta ar fi agresat reclamantul cu un obiect contondent, iar apoi ar fi provocat daune unor părți componente ale autoturismului acestuia.


Cercetările sunt continuate de polițiștii secției, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a transmis IPJ Cluj.

Martorii spun că obiectul pe care l-a folosit era un topor, obiect care poate fi observat și în videoclip:


CITEȘTE ȘI:

Un șofer DROGAT a amenințat cu CUȚITUL un bărbat, în trafic, în Centru în Cluj-Napoca. FOTO

Un tânăr a amenințat șoferii din trafic cu un CUȚIT, în localitatea Mociu

abonare newsletter