Actualitate

Idile la locul de muncă

<p>O treime din români se îndrăgostesc la birou, iar 3% chiar au fost surprinşi într-o ipostază compromiţătoare cu unul din colegi.</p> <p>Locul de muncă nu este în totalitate în afara ariei de căutare a unui potenţial partener de viaţă, arată un sondaj realizat de portalul BestJobs pe un eşantion de peste 6.000 de utilizatori.</p> <p>„Chiar dacă ideea de a avea o relaţie romantică cu un coleg de muncă este privită în mod tradiţional ca fiind tabu, 15,66% dintre utilizatorii chestionaţi în cadrul ultimului sondaj BestJobs.ro au avut o relaţie sau chiar s-au căsătorit cu unul din colegi. 6.34% au avut o aventură cu un coleg deşi unul dintre ei era căsătorit sau într-o relaţie de lungă durată, 7% au avut o pasiune secretă pentru unul din colegi iar 3% au avut o relaţie cu un client. Alţi 3% au fost surprinşi într-o ipostază compromiţătoare cu unul din colegi”, arată rezultatele sondajului.</p>

Studiul mai arată că bărbaţii sunt mai interesaţi de relaţiile la locul de muncă sau recunosc mai uşor acest fapt, 60% dintre aceştia declarând că au avut o relaţie, o pasiune secretă pentru una din colegele lor sau au fost surprinşi într-o situaţie compromiţătoare la job. Pe de altă parte, se pare că 65% dintre români nu sunt deloc interesaţi de aventurile la locul de muncă, aceştia declarând că nu au avut niciodată o astfel de relaţie.

Sondajul a fost efectuat la nivel naţional, în perioada 31 ianuarie-14 februarie 2011, pe un eşantion de 6.249 utilizatori ai portalului, dintre care 40% sunt persoane cu studii postuniversitare, cu vârste cuprinse între 25-35 de ani.

Ultimele Stiri
abonare newsletter