Actualitate

Două mașini și un microbuz s-au ciocnit și au luat FOC, în Bihor! 4 victime au ajuns la spital. VIDEO

Două mașini și un microbuz au făcut accident în Bihor, după care au luat foc. În urma incidentului, patru persoane au fost transportate la spital pentru îngrijri medicale.

Două mașini și un microbuz s-au ciocnit și au luat FOC, în Bihor / Foto: captură ecran - video ISU Crișana / ebihoreanul.ro Două mașini și un microbuz s-au ciocnit și au luat FOC, în Bihor / Foto: captură ecran - video ISU Crișana / ebihoreanul.ro

 

 


Două autoturisme şi un microbuz s-au ciocnit în trafic, marţi, după amiază pe DN 79, în localitatea Gepiu, după care au luat foc, în urma accidentului rezultând patru persoane rănite uşor care au fost transportate la spital, informează reprezentanţii ISU Bihor.

Conform sursei citate, apelul privind producerea evenimentului a fost anunţat la 112 la ora 15,39. „Ocupanţii autovehiculelor, trei bărbaţi şi o femeie, s-au autoevacuat. În urma accidentului, cele trei autovehicule au fost cuprinse de flăcări”, precizează sursa citată.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 


Incendiul a fost lichidat în mai puţin de 10 minute de către pompieri.

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje de stingere din cadrul Detaşamentului 1 şi Detaşamentului Salonta, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, două echipaje de pompieri militari paramedici şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bihor.


„Cele patru persoane implicate în accident se află în cod verde medical, potrivit primelor evaluări la faţa locului”, mai arată reprezentanţii ISU Bihor.

Circumstanţele în care s-a produs accidentul sunt anchetate de poliţişti. 

CITEȘTE ȘI:

O mașină a luat foc în Piața Mihai Viteazu din Cluj-Napoca. FOTO + VIDEO

Accident între 3 mașini pe centura Vâlcele-Apahida! Fată de 17 ani, transportată de urgență la spital

abonare newsletter