Actualitate

Circulație ÎNCHISĂ pe strada Mihail Kogălniceanu. SE DESFIINȚEAZĂ parcările

Șoferii nu mai pot circula pe strada Mihail Kogălniceanu începând de miercuri, a anunțat Primăria Cluj-Napoca. Încep lucrări de modernizare pe strada din centrul orașului.

Circulație ÎNCHISĂ pe strada Mihail Kogălniceanu. SE DESFIINȚEAZĂ parcările. FOTO Facebook/ Municipiul Cluj-Napoca Circulație ÎNCHISĂ pe strada Mihail Kogălniceanu. SE DESFIINȚEAZĂ parcările. FOTO Facebook/ Municipiul Cluj-Napoca

 

 


Primăria Cluj-Napoca anunță interzicerea completă a circulației pe strada Mihail Kogălniceanu, parcările existente urmând să fie desființate, începând de miercuri, 29 iunie 2022. Închiderea traficului se aplică în contextul extinderii zonei pe care se execută lucrările de modernizare pe toată lungimea străzii Mihail Kogălniceanu, respectiv pe tronsonul cuprins între străzile Universității și Emmanuel de Martonne dar și pe tronsonul cuprins între Biserica Reformată și strada Baba Novac.

 


Lucrările urmează să fie continuate și pe tronsonul care este deja în lucru, cuprins între străzile Emmanuel de Martonne și Biserica Reformată, cu extindere pe toată ampriza străzii.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Circulația pietonilor se va realiza pe culoare pietonale delimitate și asigurate de către executant. 


Lucrările se execută în cadrul proiectului „Lucrări de amenajare urbană strada Mihail Kogalniceanu, strada Universității și străzile adiacente" și sunt realizate de către SC Astor Com SRL.

CITEȘTE ȘI:

Mai mult spațiu pentru pietoni, mai puțin pentru mașini. Șase străzi din Grigorescu vor fi reamenajate după conceptul de „smart and walkable city”

Ultimele Stiri
abonare newsletter