Actualitate

Un motociclist clujean, rănit grav în urma unui accident petrecut pe DN 17

Un motociclist din Cluj-Napoca a fost rănit grav în urma unui accident produs în zona localității Tiha Bârgăului.

Un motociclist din Cluj-Napoca a fost transportat cu un elicopter SMURD la spital. FOTO: Bistrițeanul.ro Un motociclist din Cluj-Napoca a fost transportat cu un elicopter SMURD la spital. FOTO: Bistrițeanul.ro

 

Un motociclist din Cluj-Napoca a fost transportat cu un elicopter SMURD la spital, după un accident petrecut în această dimineață pe DN 17 în județul Bistrița-Năsăud.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Din primele date, o motocicletă condusă de un bărbat de 58 de ani, din Cluj-Napoca, a fost accidentată de un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani, din Tureac. În urma impactului, motociclistul a fost rănit, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fiind ulterior transportat cu elicopterul la spital. Datorită rănilor acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, urmând să-i fie recoltate mostre biologice. Șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Serviciului Rutier au întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă urmând ca în cursul cercetărilor să stabiliească cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier. După aproximativ o oră traficul rutier s-a reluat în condiții normale pe ambele sensuri de deplasare”, informează IPJ BN.

CITEȘTE ȘI:

Accident în localitatea Bucea! Un șofer s-a răsturnat cu TIR-ul. FOTO

Accident în Dej. O femeie de 59 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale

Ultimele Stiri
abonare newsletter