Actualitate

Emil Boc, mândru de elevii de 10 ai Clujului. „Felicitări! Primăria îi va premia pe acești elevi”

Emil Boc este mulțumit de rezultatele obținute de elevii clujeni la Evaluarea Națională și a transmis un mesaj de felicitări.

Emil Boc a premiat elevii de 10 ai Clujului. FOTO: Emil Boc Facebook

 

16 elevi din Cluj-Napoca au avut media 10 la Evaluarea Națională din acest an, un rezultat care  i-a adus bucurie inclusiv lui Emil Boc.


„Clujul are și în acest an cele mai bune rezultate la Evaluarea Națională. Rata de promovabilitate în urma afișării primelor note la examen este de 92,7%, situând Clujul pe primul loc la nivel național. De asemenea, 16 elevi înscriși la școlile din municipiul Cluj-Napoca au obținut nota maximă la cele două materii din cadrul examenului.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Felicitări elevilor, părinților, profesorilor și Inspectoratului Școlar Județean pentru rezultatele obținute în acest an la examenul de Evaluare Națională. Îi asigur că administrația locală va continua să sprijine și să investească în sistemul preuniversitar de învățământ din Cluj-Napoca, astfel încât elevii clujeni să poată excela în continuare. Anul acesta, la Cluj-Napoca investiția de la bugetul local în educație este una record: 40 mil Euro.”, a transmis Emil Boc.


Edilul a mai adăugat că „Primăria va premia elevii care obțin nota 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat în cadrul unei ceremonii speciale”.

CITEȘTE ȘI:

Fruntaș la Evaluarea Națională. Peste 96% dintre elevii clujeni s-au prezentat la examen

Evaluarea Națională 2022. 17 elevi din Cluj au obținut 10 „pe linie”. De la ce școli provin?

Ultimele Stiri
abonare newsletter