Actualitate

La un pas de tragedie. Depășire PERICULOASĂ pe linie continuă pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca. VIDEO

Un șofer inconștient a făcut o depășire extrem de riscantă pe trecerea de pietoni de pe strada Unirii numărul 3 din municipiul Cluj-Napoca. Era la un pas de tragedie.

Un șofer inconștient a făcut o depășire extrem de riscantă pe trecerea de pietoni de pe strada Unirii numărul 3 din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: captură video Facebook Un șofer inconștient a făcut o depășire extrem de riscantă pe trecerea de pietoni de pe strada Unirii numărul 3 din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: captură video Facebook

 

Un șofer grăbit a fost la un pas să provoace o tragedie pe trecerea de pietoni de pe strada Unirii nr. 3, din municipiul Cluj-Napoca.


 

Camera de pe casca unui motociclist a surprins un șofer care a intrat în depășire în timp ce celelalte mașini erau oprite la trecerea de pietoni și așteptau schimbarea culorii semaforului.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Din imaginile surprinse de motociclist se poate observa că șoferul a depășit coloana de mașini pe linia continuă la puțin timp după ce două persoane au trecut strada.


„Nu e frumos. Apoi tot motocicliștii sunt nedisciplinați în trafic?”, au transmis cei de la Comunitatea Moto Cluj - Asociația CMC.

 

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Un șofer INCONȘTIENT a fost la un pas să producă o tragedie în timp ce mergea pe contrasens pe Autostrada Gilău - Turda

Șofer INCONȘTIENT. A vrut să depășească un autobuz și era să provoace O TRAGEDIE! VIDEO

abonare newsletter