Actualitate

Trupa Pasărea Rock a anulat concertul din 14 decembrie din Cluj - FOTO

În timpul recitalului Pasărea Rock de luni, 8 decembrie, desfășurat în timpul evenimentului aniversar Gala „Stele Românești” artistul Ovidiu Lipan Țăndărică s-a accidentat la mâna dreaptă.

Recitalul a continuat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmpat.

În seara evenimentului, Ovidiu Lipan Țăndărică nu a acordat importanță incidentului și nu a primit pe loc ajutor de specialitate, însă lucrurile s-au complicat și s-a impus intervenția medicală, artistul fiind dus la urgențe.


În prezent mâna dreaptă este pusă în atelă, iar artistului i-au fost recomandate repaus și medicație timp de o săptămână.

În urma acestui accident regretabil, managementul trupei Pasărea Rock se vede nevoit să anuleze spectacolul din  14 decembrie din Cluj-Napoca.


„Precum Ivan Patzaichin cu pagaia, am încercat și eu cu un băț, dar nu mi-a reușit. Ne vedem cu mare drag la următoarele concerte din orașul dumneavoastră. Sărbători fericite și gândiți-vă la mâna mea dreaptă care a primit săgeata zeului muzicii. De-acum sunt binecuvântat, voi fi și mai în formă! Vă pup și vă bat tare!” a declarat incurabilul optimist Ovidiu Lipan Țăndărică.

Etichete: anulate concerte
Ultimele Stiri
abonare newsletter