Actualitate

Dirijorul Josef Suilen, pentru prima dată la pupitrul Filarmonicii din Cluj

Melomanii clujeni sunt invitați vineri, 21 februarie, de la ora 19:00 sp participe la un concert simfonic cu lucrări semnate de Joseph Haydn, Ludwig van Beethoven şi Wolfgang Amadeus Mozart suținut de Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Transilvania sub bagheta dirijorului Josef Suilen, aflat pentru prima data pe scena filarmonicii clujene.

Dirijorul Josef Suilen, un maestru al baghetei este cunoscut pentru performanţe formidabile alături de mari orchestre, în musical-uri precum Les Miserables, West Side Story, Cats sau Titanic, cât şi pe podiumurile operelor internaţionale. Dirijorul olandez este invitat pentru prima dată pe scena Filarmonicii „Transilvania”. Solistul serii va fi violonistul Jenö Koppándi, concertmaestrul Filarmonicii Naţionale din Ungaria.

Programul evenimentului:      

Orchestra Filarmonicii de Stat „Transilvania”


Dirijor: Josef Suilen

Solist: Jenö Koppándi – vioară


Opere:

Joseph Haydn - Simfonia nr. 22 în Mi bemol major, Hob. I/22,  Filosoful


Ludwig van Beethoven - Concertul pentru vioară în Re major, op.61

Wolfgang Amadeus Mozart - Simfonia nr. 41 în Do major, KV 551, Jupiter


Biletele se pot cumpăra de la Agenţia de Bilete a Filarmonicii (Piaţa Lucian Blaga nr. 1-3, la parter în incinta Casei de Cultură a Studenţilor) de luni până joi între orele 10-16 sau vineri între orele 10-14, precum şi cu o oră înainte de concert, la Colegiul Academic (Casa Universitarilor).

Ultimele Stiri
abonare newsletter