Actualitate

EL este CÂNTĂREŢUL care îi va cumpăra DROGURI fiicei sale

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/24/robbie williams cantaret.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Cântăreţul britanic Robbie Williams a declarat că, dacă va fi cazul, îi va cumpăra droguri fiicei sale, atunci când aceasta va creşte, pentru a se asigura că ea va consuma "ce este mai bun", informează tabloidul The Sun. </strong></p>

Cântăreţul în vârstă de 39 de ani, care a urmat mai multe cure de dezintoxicare, fiind dependent de alcool şi medicamente antidepresive, a spus că va consuma droguri împreună cu Teddy, fetiţa sa care în prezent are vârsta de 9 luni.


Robbie a recunoscut, în trecut, că a consumat cocaină şi heroină. El a declarat într-un interviu: "Mă îndoiesc de faptul că va fi ca mine. Bat în lemn şi, cu puţin noroc şi cu multă dragoste, ea nu va ajunge în situaţia mea".

"Dacă, din nefericire, se va întâmpla, voi şti ce să fac", a adăugat acesta. "Mă voi asigura că va consuma cele mai bune droguri şi le voi lua împreună cu ea", a mai spus artistul.


Starul - căsătorit cu actriţa Ayda Field - a dezvăluit, de asemenea, că a scris o melodie pentru fiica sa, inspirată din problemele sale cu drogurile şi alcoolul.

Robbie Wiliams a mai spus că fiica sa este prietenă cu fiul în vârstă de opt luni al cântăreţei britanice Adele, Angelo, poreclit de mama sa Little Peanut. El a spus că cei doi merg împreună să se joace. "Little Peanut este pe lista pretendenţilor pentru Teddy", a adăugat cântăreţul.

abonare newsletter