Actualitate

Russell Crowe: Michael Jackson obişnuia să îmi facă farse la telefon

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/24/russell-crowe.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Russell Crowe, aflat în turneu de promovare a celui mai recent film al său, "Man of Steel", a făcut câteva dezvăluiri inedite despre prietenia sa cu Michael Jackson, declarând pentru tabloidul The Sun că megastarul obişnuia să îi facă farse la telefon. </strong></p>

 


Într-un interviu acordat publicaţiei britanice, starul australian a vorbit, în glumă, despre "hărţuiala" la care era supus din partea lui Michael Jackson.

"Michael Jackson obişnuia să mă tachineze la telefon. Mă suna şi rostea cu o voce gravă: «E o urgenţă, trebuie să ieşiţi imediat din clădire!». Iar eu întrebam: «Dar cine sunteţi?». El îmi răspundea imediat: «Nu-ţi face griji, Russell. Am glumit, sunt eu, Michael", a povestit starul australian.


Cel mai recent rol interpretat de Russell Crowe este Jor-El, tatăl biologic al personajului Superman, în lungmetrajul "Man of Steel: Eroul". În acest film, rolul eroului Superman este jucat de britanicul Henry Cavill.

Russell Crowe, care s-a născut în Noua Zeelandă, dar a crescut în Australia, a câştigat, în 2001, premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru prestaţia din "Gladiatorul", primind alte două nominalizări la premiile Academiei americane pentru rolurile din "Scandal în industria tutunului/ The Insider" (1999) şi "O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind" (2001).


Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray. Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare.

abonare newsletter