Actualitate

Arnold Schwarzenegger va produce şi va interpreta rolul principal într-un film cu zombie

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/22/arnold.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Actorul american Arnold Schwarzenegger va produce şi va interpreta rolul principal într-un film cu zombie, intitulat "Maggie".</strong></p> <p><strong>

Acest proiect cinematografic va avea la bază un scenariu scris de John Scott III. Acţiunea din noul film se va petrece în viitor, într-o perioadă în care un virus necunoscut a început să se răspândească în America de Nord, informează site-ul revistei Variety.


Arnold Schwarzenegger, care a anunţat recent că va juca în cel de-al cincilea film din franciza "Terminator", va juca în acest proiect cinematografic rolul unui tată care încearcă să o ajute pe fiica lui să învingă infecţia care riscă să o transforme treptat într-un zombie.

Filmul "Maggie" va fi regizat de Henry Hobson, un cineast care s-a remarcat în trecut în regia de spoturi publicitare. Filmările vor debuta în toamna acestui an.


Arnold Schwarzenegger va fi unul dintre producătorii filmului "Maggie", alături de Pierre-Ange Le Pogam, Matt Baer, Trevor Kaufman, Colin Bates şi Joey Tufaro.

Starul american va putea fi văzut pe marile ecrane în filmul "Escape Plan" în octombrie şi în lungmetrajul "Breacher", de David Ayer, care va fi lansat în ianuarie. Pe lângă rolul din "Terminator 5", Arnold Schwarzenegger a anunţat că va juca în al treilea film din seria "The Expendables" şi va produce serialul "Pump", o dramă achiziţionată recent de postul de televiziune Showtime.

Ultimele Stiri
abonare newsletter