Actualitate

John Densmore vrea să se împace cu unul dintre foştii săi colegi din The Doors. Vezi despre cine este vorba!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/20/the doors wikipedia.jpg" border="0" alt="Sursă foto: www.wikipedia.org" style="float: left; margin: 2px 5px;" />John Densmore, bateristul formaţiei The Doors vrea să se împace cu fostul coleg de trupă, Robby Krieger, cu care s-a certat în urmă cu aproximativ zece ani din cauza unor neînţelegeri cu privire la drepturile asupra catalogului muzical The Doors. Motivul împăcarării pare a fi acela de a participa împreună la o comemorare a prietenului lor comun, Ray Manzarek, decedat în luna aprilie, potrivit Agerpres.ro. </strong></p>

Cei doi s-au certat în urmă cu aproximativ zece ani din cauza unor neînţelegeri cu privire la drepturile asupra catalogului muzical The Doors, John Densmore dându-şi în judecată colegii pentru acest lucru.


Bateristul a câştigat procesul, iar Krieger şi Manzarek au fost nevoiţi să-şi schimbe numele de turneu din The Doors of the 21st Century în Riders on the Storm - titlul celebrei piese The Doors. De asemenea, Densmore a refuzat să participe la evenimentele aniversare alături de foştii săi colegi de trupă.

Relaţiile dintre cei trei s-au mai îmbunătăţit însă începând de anul trecut, iar Densmore a declarat pentru revista Rolling Stone că a reuşit să ia legătura cu Manzarek înainte ca acesta să piardă lupta cu cancerul în luna aprilie. Iar acum bateristul îşi doreşte să urce din nou pe scenă alături de celălalt membru supravieţuitor al legendarei formaţii, pentru un concert tribut dedicat lui Manzarek.


"I-am spus lui Robby, acum câteva săptămâni, într-un e-mail, că ar fi extraordinar dacă am cânta din nou într-un club din Los Angeles pentru Ray (...) şi sper că se va întâmpla în curând", a precizat el pentru revista Rolling Stone.

abonare newsletter