Actualitate

Adevăratul MOTIV pentru care Paris Jackson a încercat să se SINUCIDĂ

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/16/paris jackson 1.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, a încercat să se sinucidă la începutul acestei luni, după depresia prin care a trecut la aflarea rezultatelor unui test ADN.

Testele ADN au dovedit că Prince este fratele ei biologic doar pe jumătate, cei doi neavând acelaşi tată, informează The Sun.

Paris Jackson, în vârstă de 15 ani, a ştiut întotdeauna că nu este fiica naturală a superstarului Michael Jackson, dar a fost convinsă că Prince este fratele ei, scrie The Sun, citând o sursă apropiată familiei. Adolescenta a crezut tot timpul că Debbie Rowe este mama lor, iar un bărbat anonim, tatăl lor.

Dar, când au aflat, în urma testelor ADN, că nu au acelaşi tată, cei doi tineri au fost devastaţi. Paris a fost informată de aceste lucruri pentru a fi pregătită, înaintea unui proces dur, ce are ca miză suma de peste 30 de miliarde de euro. Familia Jackson a dat în judecată firma AEG pentru moartea lui Michael Jackson.

Fiica superstarului s-a confruntat cu o depresie şi a încercat să se sinucidă, pe 5 iunie. Aceasta şi-a tăiat venele şi a înghiţit mai multe pastile. În prezent, adolescenta se recuperează într-o clinică din Los Angeles.

"Paris a vrut mereu să creadă că Michael este tatăl său biologic, dar nu era cazul", a declarat un prieten de familie. "Era convinsă că ea şi Prince erau fraţi sută la sută. Mereu l-a idolatrizat. Când a aflat că nu sunt fraţi, a căzut într-o depresie profundă", a adăugat aceeaşi sursă.

Perioada de recuperare a adolescentei este de 30 de zile, după care Paris va petrece mai mult timp alături de mama sa, Debbie. După moartea lui Michael Jackson, Paris a declarat în numeroase rânduri că urăşte "circul" din familia sa, dar a rămas apropiată de bunica ei, Katherine, mama superstarului.



Citeşte şi:


Fiica lui Michael Jackson a încercat să se sinucidă

Ultimele Stiri
abonare newsletter