Actualitate

Jackie Chan produce încă două filme de acţiune

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/16/jackie chan.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Actorul Jackie Chan va continua colaborarea de succes cu studiourile Huayi Brothers din China, producând încă două filme - unul dintre ele având acţiunea stabilită în New York, iar celălalt în marele deşert al Chinei.</strong></p> <p><strong>


După succesul filmului de acţiune "CZ12", cunoscut şi sub numele de "Armura lui Dumnezeu 3: Misiunea Zodiac / Chinese Zodiac", care a adus încasări de 138 de milioane de dolari în box-office-ul din China, Chan va produce şi va juca într-un film intitulat provizoriu "Manhattan", în care actorul originar din Hong Kong va interpreta rolul unui "erou negativ", informează hollywoodreporter.com.

Pe de altă parte, "Wolf Flag" - tot un titlu provizoriu pentru cel de-al doilea proiect - actorul Chan va fi interpreta rolul unui bărbat singuratic care trăieşte în deşert. Ambele filme sunt programate să fie lansate în 2014.


Cele două proiecte au fost prezentate într-un eveniment care a avut loc duminică, cu o zi înainte de deschiderea Festivalului Internaţional Film din Shanghai. Un nou proiect al studiourilor chineze este şi pelicula "Fury", a lui David Ayer.

Jackie Chan este unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai iubiţi actori originari din Hong Kong, reuşind să-şi construiască o carieră de succes în filmele de arte marţiale. În 2002, el a câştigat un premiu Taurus pentru întreaga carieră la World Stunt Awards (Oscarurile în domeniul cascadoriilor) şi în acelaşi an a primit o stea pe Walk of Fame. De asemenea, a câştigat un premiu MTV Movie pentru întreaga carieră, în 1995, şi alte două premii MTV Movie pentru rolurile din prima şi a doua parte a seriei "Ora de vârf/ Rush Hour". În 1999, a fost numit Actorul anului, la Hollywood Film Festival.


Printre filmele în care a jucat se numără "Fracul magic", "Ocolul Pământului în 80 de zile", seria "Ora de vârf", "Spionul din vecini", "Karate Kid" şi a asigurat vocea Maimuţei în seria "Kung Fu Panda".

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter