Actualitate

Adele şi Rowan Atkinson, premiaţi de regina Elisabeta a II-a

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/15/rowan-atkinson.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Cântăreaţa Adele şi Rowan Atkinson, cunoscut pentru celebrul său personaj, Mr. Bean, s-au numărat printre cele peste 1.000 de persoane care au fost premiate de către regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, vineri, la cea de-a 87-a aniversare a suveranei.</strong>


Pentru a marca sărbătoarea, regina Elisabeta a premiat, pentru excelenţa în activitate, 1.180 de persoane cu meserii diferite, de la apicultori până la diplomaţi, oameni de afaceri şi artişti.

Cântăreaţa Adele, în vârstă de 25 de ani, născută în Londra, a primit titlul "Most Excellent Order of the British Empire", pentru serviciile aduse muzicii. Unul dintre cei mai bine vânduţi muzicieni britanici, Adele a câştigat o serie de premii internaţionale pentru cântece precum "Rolling in the Deep", "Someone Like You" şi "Skyfall", ultimul cântec regăsindu-se pe coloana sonoră a celui mai recent film din seria "James Bond".

Atkinson, care i-a dat viaţă simpaticului Mr. Bean, a primit titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic.

abonare newsletter