Actualitate

VIDEO: Cadoul inedit primit de Papa Francisc de "Ziua Motocicliştilor"

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/15/papa geaca motor.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Papa Francisc a primit un cadou inedit zilele acestea cu ocazia "Zilei Motocicliştilor". Compania americană Harley-Davidson i-a dăruit suveranului pontif două motociclete producţie proprie şi o geacă de piele creată de Mark-Hans Richer, relatează First Post.</strong></p>

 

Între 1.000 şi 2.000 de motociclisti sunt aşteptatţi, timp de patru zile, să umple Piaţa Sf. Petru pentru binecuvântarea Papei, cu ocazia sărbătoririi, la Roma, a "Zilei Moticicliştilor". Punctul culminant al evenimentului este sărbătorirea a mai mult de un secol de la înfiinşare Harley Davidson, mai exact împlinirea a 110 ani de la înfiintaţrea celebrului producător.

Întreaga lungime de Via Della Conciliazione, ceea ce duce la Bazilica Sf. Petru la râul Tibru, va fi transformat parc gigant de motociclete Harley-Davidson.

Mai mult de jumătate de milion de piloţi şi fani Harley Davidson din întreaga lume sunt de aşteptati la Roma pentru evenimentul care are loc în perioada 13-16 iunie.