Actualitate

Motivele DIVORŢULUI Elenei Udrea

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/15/elena udrea m 10.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Scrisoarea comună pe care Elena Udrea a postat-o pe blogul său personal, prin care işi anunţa divortul de omul de afaceri Dorin Cocoş  a surprins pe toată lumea. </strong><strong>Deşi, în ea, cei doi au afirmat că motivele despărţirii sunt faptul că cei doi au cariere diferite şi că petrec tot mai puţin timp împreună, gurile rele spun adevăratul motiv al divorţului ar fi un alt bărbat dar şi faptul că aceasta nu îţi dorea încă un copil, potrivit Tabu.ro</strong>

Luni, o scrisoare comună a fost postată de politiciană pe blogul personal, în care atât ea, cât şi Dorin Cocoş au anunţat că au divorţat la notar în mod amiabil.

“Faptul că avem cariere atât de diferite şi, în cazul nostru, chiar incompatibile, unul politică, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut împreună necesar relaţiei şi a supus căsătoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil”.

De alt­fel, Dorin Cocoş declara, în urmă cu ceva timp, despre timpul petrecut cu soţia sa: “Din păcate, politica îi ocupă mai tot timpul. Mai în glumă, mai în serios, acum este aproape musafir, petrecem împreună mult mai puţin timp decât ne-am dori”.

Un alt motiv al divorţului ar fi fost şi faptul că politicianul român, nu îşi dorea copii încă. Iată ce declara, nu demult, Elena Udrea: “Spre vârsta de 40 de ani începi să simţi nevoia unui copil. Totuşi mai e timp. Copilul e o responsabilitate pentru tot restul vieţii. Soţul meu e înnebunuit după copii şi, categoric, ar schimba scutece”.

Cel mai surprinzător dintre toate, este zvonul conform căruia, cauza divorţului Elenei Udrea ar fi faptul că în viaţa acesteia ar fi un alt bărbat.

Potivit Tabu.ro, cei care au aruncat bomba au fost jurnaliştii de la exclusivnews.ro, care susţin că între fostul ministru şi primarul oraşului Baia Mare, Cătălin Cherecheş (35 de ani), s-ar fi înfiripat o idilă.

Aceştia spun că, în 31 mai, Udrea a participat la mai multe evenimente organizate în Baia Mare, alături de Cherecheş. “Din fotografiile făcute la cele două sindrofii de la Baia Mare, se observă faptul că Udrea radia de bucurie în preajma lui Cătălin Cherecheş, care, culmea, nu este însurat”, scrie exclusivnews.ro.

Sursă foto: www.tabu.ro

abonare newsletter